My name: AjaK DiaNa
My Fotopage: http://ajakdiana.fotopages.com/
About me: I'm a mother of a little princess named Nur Mad!ha n a wife of Abdul Razak.. i'm a career woman.. Free Cute Graphics
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
Mommy Izz and Aiden
Latest entry:UK Paris Trip Day 2 - Birmingham, Stoke, Conventry
From Birmingham, we went to Stoke-On-Trent to Royal Doulton & Wedgwood Outlet. Then to Conventry to meet Julie, Chot & Zemie. View this Fotopage entry
zeti becky zain
Latest entry:LIVE GARAGE SALE THIS SATURDAY ! ! !
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
nureen tihani
View this Fotopage latest entry
Babah and Mama
Latest entry:ilman@sekolah
waktu ilman tgh ambik subjek fizikal.. ni bersenam pada setiap hari jumaat..takyah bawak beg skolah.. View this Fotopage entry
Nor Yusmirdah Mohamed
Latest entry:Batrisya's Graduation Day
Time for Batrisya to perform the Hafazan Ayatul Kursi Close up.. it's my daughter! :) Papa, Rafhana & Mama tgh tgk Batrisya perform Convocation Parade Batrisya melangkah di pentas graduasi dgn alunan muzik gamelan.. tiba2 mama pulak yang terharu :D Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara gading... MAMA SAYANGGGGGG KAMU! :) with her best friends Little Caliphs Puncak Jalil.. thn dpn dah darjah satu anak mama.. huhu :-D View this Fotopage entry
Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara g
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
eshoppe
Latest entry:OUR LOCATION
CHOMEL OUTLET STORE NO 12 JALAN AU5D/1 LEMBAH KERAMAT 54200 KUALA LUMPUR 03-41052051 chomelstore@gmail.com MAKLUMAN :- mulai 25 / 7 / 2009, CHOMEL AKAN MULA BEROPERASI DI JB WALK, JALAN SEGGET. Sila contact Pn Norhaslina ( 017-7923256) untuk maklumat lanjut. Terima Kasih. View this Fotopage entry
Nur Za
Latest entry:.:: Pick a dress! New Online Store ::.
Dear valued customers, It's been a while since we update our online shop. We are now moving to a new address: http://pickadress.com.my. You can shop easily using our shopping cart! We'll having Grand Re-Opening Sales until 31 November 2010! Hurry!! View this Fotopage entry
.:: Hackett XK60 Collar Tee ::.
onepiece bakery
Latest entry:BISKUT RAYA 2009 One Piece Bakery
Salam all.. Fuhh fuhh ...bersawang. Ni very very short post . Biskut Raya 2009 dah keluar . Catalogue dan detail leh di download disini :- http://biskutraya.onepiecebakery.com HINT: Dapatkan cara cara utk membeli biskut raya One Piece Bakery secara DISCOUNT di http://biskutraya.onepiecebakery.com Kami telah OFFICIALLY BERPINDAH ke Website Utama Kami di http://www.OnePieceBakery.com Update terkini dan sebagainya leh dapatkan disana. Kalau anda memasang link kepada kami sebelum nih.... View this Fotopage entry
Biskut-raya-catalogue
Ummi Babah Nurin dan Aqil
Latest entry:KAKAK & ADIK
kejap ada kejap takde uah kami ni... tak tau nak cakap kenapa le malas sangat nak update fp ni... org lain update hari2.. tapi aku ni sebulan sekali pun belum tentu... semalam baby aqil dah genap 7 bulan... semakin ceria di samping kakaknya.. kakak pun dah pandai nak bergurau ngan adik.. tak nak cite panjang lah.. layan je wajah2 kesayangan kami ni okey View this Fotopage entry
najla umi and papa
Latest entry:~ EDISI NAJLA SUFYA.
mcm biasa.. bz with my daily life with 2 kiddos, and am just recovered from allergy satu badan, gatal2, merah2 and also bengkak2.. nak dekat seminggu jugakla menahan kegatalan itu.. punyalah tak tahan... but as a supermom..sakit ke tak sakit ke.. sama je.. life must go on.. non stop working.. :-O dun have much time..sempat curi2 time while the hero is sleeping... new update about najla sufya.. a sister yg very talkative..tot..tet..tot..tet... kepoh tak hengat budak ini.... :-D to dear najla.... let's ... View this Fotopage entry
Juliaty Zakaria
Latest entry:My Blog
Guys, Feel Free to visit my Blog : http://juliatyz.blogspot.com. From now on, I think I'll update my blog more frequent compared to my FP. Happy Reading ;) View this Fotopage entry
DELIA ZAKI
Latest entry:UNIVERSAL STUDIOS, ORLANDO FLORIDA!
We left VA around 3pm I think on the 21st of Dec 09 and reached Orlando, FL only at 6.30am on the 22nd of Dec 09!!! long longgggg journey! had to make sure Dzyad had enuff dvds to last him throughout the journey and Hareth had enuff PSP games! We only stop for gas and a quick bite in Savannah, Georgia (tpt tu penuh pak tam & mak tams!!!) and stop for like 30 minutes shut eye and Zaki continued driving all the way to Orlando! Once we reached Best Western, Kissimmee...we opt for early check in whereby w... View this Fotopage entry
RoSedIanA NoRdIn
Latest entry:Holiday in Hanoi
Huhuhu.... Akhirnya Mummy dpt berdua-duaan dgn Ayah.. Cian our 2 heroes kena tinggal. Takpe la kan dear... Sekali sekala :-D . Lagipun melalui feedback dan tips dr internet byk yg x recommend bwk budak2... Keadaan kat sini teruk skit esp kat kawasan 'Old Quarters' tu; kotor dan sempit. Okeh aku citer skit psal rakyat tempatan. Rakyat sini mmg cara hidup dorang mmg (mmg ker suker eh hehe) makan kat kawasan pejalan kaki. Bygkan pejalan kaki tuh dah sempit, dorang letak lg meja dgn bangku (saiz kecik) kat... View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Nurul and Izham
Latest entry:Rome, italy day, 4 and 5
the journey was continued....kept walking and visiting until the last day before going back to Belgium on 18 March 2009 in the early morning by ryan air flight.. View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Shida Aziz
Latest entry:JJCM - Ikan Bakar Bellamy
Dah lama sebenarnya teringin nak makan ikan bakar kat belakang istana ni, tapi tak berkesempatan je. Kebetulan tarikh yang dipilih memang tak de apa-apa program, maka bersama Huda menjejakkan kaki ke medan ikan bakar. Huda first time makan kat situ, aku dah kali ke-2. Kali pertama ada minggu sebelumnya. Komen, air asam dia sedap. Ikan & sotong bakar dia tak best sangat sebab lama atas hot plate. Isi ikan & sotong liat sikit. Kalau pi time hari kerja memang tak menghampakan sebab pantang letak je, ada ora... View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
fisha aka uglysister
Latest entry:Rehab @ Pangkor (26-28 Jan 2009)
After a terrible fever that lasted a whole week, I figured I needed to relax and have some rehab time in Pangkor Island, Perak. It was considered a last minute getaway coz we didn't plan for it with my being sick and all the previous week. So on Sunday afternoon, after waiting for Bai to finish some of his work (that seemed to last for hours!), we packed quickly and left the house at 6pm. We reached Lumut at about 9pm and after dinner, looked everywhere for hotels but to no success. We drove back out to... View this Fotopage entry
tajul haslam tajudin
Latest entry:Majlis Pernikahan NURBAYA & FAIZAL - kulim
View this Fotopage entry
fukada kyoko
Latest entry:Liverpool
Pegi umah Norul.. kawan undergrad dulu.. skang ni dia keje kat ATMA(skang Uni Pertahanan).. View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
Puteri Satu
Latest entry:~ KAKAK BABY & NETY BIRTHDAY ~
View this Fotopage entry
Mauze Yuzee Noor
View this Fotopage latest entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
Fariz abdullah
Latest entry:Our new members
Sorry lambat post, al-maklum la... bz memanjang, nak2 lepas raya ni. So, sebabkan mummy Leia's bz berpantang, aku cuba post apa yang di minta oleh rakan2. Alhamdullilah, Mummy Iqin (wife aku ler tu) selamat melahirkan anak perempuan kami ke-2; Nur Leia A'Fea (cahaya kekuatan). Lahir pada 7/10/08, jam 6.25pm @ pusat pakar HUKM. Berat baby masa lahir bout 3.09kg. Skang baby dah selamat dibotakkan mengikut sunat 7 hari. Tapi masa sebelum botak, aku sempat amik gambar baby yang masih berambut. ... View this Fotopage entry
Lagi 1 boleh dijadikan iklan utk Aussino
Allina and Najib
Latest entry:Raya 2008 at Ampang,KL:-)
View this Fotopage entry
Wan Haida Wan Annuar
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
Sempena Bulan yang mulia ini Mama ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir & Batin andai tersalah kata terkasar budi tersinggung dihati.....kepada semua kengkawan yang mama kenal @ FP Mommies dan tak lupa juga kawan-kawan rapat mama.....:-) Hope that this year will bring you joy and more blessings to all of you... Lastly, berhati-hati di jalan raya...semoga perjalanan balik dan kembali selamat... Thanks to http://shafiqakram.fotopages.com(Adik Shafi... View this Fotopage entry
TQ to Zai Kulim & Family for the raya card...:)
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
hanna zulika abu asmara
Latest entry:UIA Convocation
Yeay, uncle Hosni dah grad...My mother was so excited during the ceremony. Congratulation Hosni Mubaraq.. View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
Danea Nafeesa Ilham
Latest entry:Majlis Potong Jambul & Kenduri Akikah
Huuhu...berkurun lama da fp ni x ber update...heheh byk tul gambar x upload :P nih citer terbaru..last friday lik batu pahat, sbb ader wat kenduri doa selamat merangkap kenduri akikah n potong jambul si haeqal...tp yg kelakar nyer..si haeqal nih time nk start ptong jambul tuh..beria2 dia nangis..hahah spoil tul la..ha rosak majlis...so, nih dia gambar pada hari kejadian..enjoy da pics..ya View this Fotopage entry
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
ARISSARIZ our precious
Latest entry:KunG Fu PaNDa, Sara DapAt aDIk & MomMIe's GatHEriNg
3 updates in a row! Biasa la umikan ;-) ;-) Sabtu, 21 Jun, 11am Tengok Kung Fu Panda @TGV KLCC Since umi dah janji dengan kakak nak bawak tengok cerita ni, so Umi pun book tiket online, abah kata elok la tengok the earliest show, orang pun belum ramai, car park pun belum penuh. So, anak-anak umi pukul 9 dah bangun, siap-siap, around 9.45 dah keluar rumah. Nak kena kejarkan tiket dah book online tu la, kena ambil 45 minutes before the show starts. Sampai KLCC dalam pukul 10.10 pagi, terus tuju ke TGV... View this Fotopage entry
iDa Harith
Latest entry:Backdated : Gambar Raya
Lama nya tak update fotopages..... huhu... Sibuk tak ingat la currently....:-S So, ni a few of gambar raya... :-D biasalah..fotopages tempat mengasah foto editing skill yang masih dalam peringkat belajar2 ni hah...maklumlah..tak creative :P View this Fotopage entry
maz arifa
Latest entry:-- Family Day : PD --
View this Fotopage entry
Zaufi Nunu
Latest entry:HAPPY 1st ANNIVERSARY SAYANG!!!
**credit to KC..TQ!! Alhamdulillah....dah 1 thn usia perkahwinan kami....We are so happy sebab dikurniakan seorg anak yang sungguh comey dan pandai..She's our adorable...Nur Arya Qistina... Semoga perkahwinan ini kekal sehingga akhir hayat...TQ sayang for loving me...and TQ for the lovely marriage.... I LOVE U LOTS!!! View this Fotopage entry
Aizleen Nadzri
Latest entry:RAYA '06 & '07
Walaupun dah lama habis raya...tapi sebab lately takde masa nak update, time ni baru boleh update...Aisya dah 1yr 6mths masa raya hari tu. Rambut pun dah panjang. Wan bagi handbag kat Aisya nak simpan duit raya. Tahun ni Aisya raya kat Melaka tapi orang2 kat Perlis kirim jugak duit raya kat Aisya...thank you very much. ;-) Pics masa gambar raya '06 pun ada , masa tu Aiysa baru 6 months. Oleh kerana Aisya je baby time to in the family, semua berebut...best gak, mama boleh melaram. Tahun ni akan lebih meriah ... View this Fotopage entry
Aisya raya rumah tok ngah
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
Sofea Aufa Mohd Fauzi
yang nih latest pix of Aufa. more pix are coming... sorry ek for the delay. been so hectic 4 the past 2 months. insya allah Ibu akan upload banyak lagi gambar2 Aufa kat sini. these pix were taken at my bro-in-law's wedding @ Klang. parents ibu pun datang dari JB nak tgk majlis ni , satu sebab dah lama tak jumpa besan diorang. satu lagi sebab kitorang dah lama sangat tak jenguk Aufa eversince kitorang pindah. so nak lepas rindu la ni... budak kecik nih dah setahun lebih dah. tgh sibuk nak berjalan... View this Fotopage entry
Ibu kepenatan. Aufa kengantukkan.
idida aziz
Latest entry:Bye Bye FP
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan idida.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://ididaaziz.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :-D View this Fotopage entry
ayu

© Pidgin Technologies Ltd. 2016