By: AjaK DiaNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Jun-2008 22:18 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Afiq @ 2 month

Weight : 6.12kg

- Afiq still kuat nangis lagi.. Dia ade sedikit hangin la orang kata.. Kalau tak kena mesti nangis..
- Nak tido pon, mcm2 style kene buat bagi nak tido..
- Malam bgn sekali je.. tapi bile dah bangun, 1 - 2 hours baru la tido.. (saja nak bagi mama & babah tak cukup tido )
- My anak bujang dah pandai senyum...



Saturday, 14-Jun-2008 00:18 Email | Share | | Bookmark
Mommies Day Out - Pavilion, KL

 
 
 
View all 17 photos...
B4 mama starts working this coming Monday, we decided to go 4 outing at Pavilion

We (Mama, Aunty Hana, Aunty Norul, Aunty Wan & Aunty Anne) saje yang ade.. Aunty Ros takde coz she's still in confinement... (Jgn marah ha Ros, next gathering in August kite jumpe k... )

xtvt wajib we all macam biasa.. Makan-makan & window shopping + ade yang shopping skali..

Brunch was at this restaurant
Tea Time pulak was here


~ the yummy foods for our brunch ~


~ the sauces presentation.. very creative ~


~ all mommies ~


~ posing kepala senget.. dah habit betul ~


~ tea time.. ~


~ Aunty Hana, Aunty Norul & Aunty Wan.. Sebok bergosip jek.. ~


~ 3 of them sebok gosip, mama & Aunty Anne sebok posing ~


Wednesday, 11-Jun-2008 13:59 Email | Share | | Bookmark
Where's the kids? | Mama & Babah Day Out

Yesterday babah coti.. so, we all berpeluang berfoya-foya berdua.. Afiq n Diha telah di'post' ke rumah bbsitter...

Many things mama kena settlekan.. start from 6.45am hantar the kids, then pi tengok2 apartment yang mama beli tu, pi SPACE UTM byr fees study mama.. pastu mama pi check up post natal plak (buat pap smear.. u all dah buat blum?? ), last but not least.. KLCC untuk shopping... Shopping tak hengat donia..





Sunday, 8-Jun-2008 20:56 Email | Share | | Bookmark
Mama visit baby Azureen with Aunty Kart & Aunty Eqin

 
 
Mama had another 1 week to start working.. Diha n Afiq mama dah start hantar bbsitter.. Masa yg ada ni, mcm2 benda mama nak buat.. Mane nak kemas rumah.. mane nak kuar berfoya2 ngan kengkawan n babah..

So since dah lama we all (mama, Aunty Kart, Aunty Eqin n Aunty Zura ) tak jupe, ni saje nak gather2 pi visit Aunty Zura with her new baby girl named Maidini Azureen . We all ni best friend since form 3 tapi all of them a very bz to jumpe2.. Kebetulan time ni baguih punye plan.. menjadi pulak..

After that, mama with Aunty Kart & her daughter Qiesha n Aunty Eqin pi berfoya2 plak kat Ampang Point (tapi gamba we all tak sempat lak mama nak snap.. lupe pon coz sebok makan2 n shopping2 sakan)


~ aunty zura's bb (Maidini Azureen) ~


Wednesday, 4-Jun-2008 13:35 Email | Share | | Bookmark
Diha @ Alamanda & Afiq 2nd time @ shopping mall

Semalam mama, nenek n Pak Uda bwk Diha & Afiq ronda2 kat Alamanda.. this is Afiq's 2nd time ronda2 kat shopping mall.. last Sunday gi GE Mall.. So, far perangai Afiq terkawal.. tak la nangis2 sangat.. just merengek2 kalau nak tido je... Sampai sekarang, bile Afiq nak tido, segala cara tak kena dibuatnya.. Nak kena dukung n dodoi2 dulu then baru boleh letak.. tu yang haru sket kalau gi shopping mall tu..

Diha lak dah ade perasaan sunyi kalau adik takde.. Gi mane2 mesti ade adik.. b4 this kalau tido malam, mesti nak tido nenek.. now, nak tido dengan adik pulak...

This Friday, we all going back 2 our house at Keramat.. Monday, mama start hantar Diha n Afiq kat rumah bbsitter..






[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net