By: AjaK DiaNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Jul-2008 21:37 Email | Share | | Bookmark
Our Afiq is 3 month..

Our bb is 3 month all ready... Alhamdulillah... Afiq sehat nampaknya... Mama, Babah & Kak Long Diha happy tgk Afiq membesar dengan jayanya... Sedikit update pasal Afiq :-

- Afiq dah pandai senyum bile org panggil nama dia... Senyum sampai ke telinga.. Mama geyam sgt.. Bile tgk Afiq senyum stress pon hilang...

- Bile kite bagi 'Salam' mesti dia tercarik2 sambil senyum then satu badan mengeliat2 nak mintak angkat..

- Susu dah minum 5 oz..

- Hangin masih ade lagi... Susah mau tido.. kena dodoi bagai nak rak..

- Boleh borak dgn bahasa tersendiri...

- Afiq mcm tau kalau dia kena tinggal sorang2.. sure dia akan nangis.. Nak kena layan dia borak baru senyap..

- Dah boleh beza either mama marah or cakap biasa.. kalau marah, dia akan cebik...




Sunday, 6-Jul-2008 06:54 Email | Share | | Bookmark
4th, 5th & 6th July 2008

4th July 2008 (Friday)

1. Mama & Babah day out
Both of us mcm biasa 6.45am dah anta our kids to bbsitter... mama & babah byk benda nak kena settlekan.. gi Kedai Tenaga, PKNS, Indah Water untuk tukar nama apartment yg mama beli.. Then pi apartment yg mama beli utk clear up the things so that the contractor senang nak touch up rumah tu.. then pi beli barang2 untuk reno rumah tu sket.. Pas dah abis sume, teringat lak ada I-Setan member sale that day.. we all trus pecut plak ke KLCC.. Mama sempat capai sling bag n babah capai kasut for office wear... stuff for our kids tak beli pon coz last time baru je shopping.. Then, melantak kat Dome.. (xtvt wajib...)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. We were @ KLIA
Last minit plan, atok n nenek pi UK plak.. Pak Ngah (adik mama) ade convo next week.. @ UK for almost 3 weeks.. Selamat bershopping kembali ye papa n mama...




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5th July 2008

Weekend @ Crowne Plaza Mutiara, KL
Since mama is a member of Priority Previlige, we get a complimentary night @ this hotel.. & also a complimentary dinner.. We spend a weekend here.. bagi Diha chance pi swimming.. Afiq? Dia mmg suka kalau pi berjalan.. Sib tak meragam kecuali tido je..(mcm biasa serba tak kena.. )








----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6th July 2008

A'rish & Bilqish B'day Bash

Party was held @ Aunty Eqin house at Bukit Mas, Tmn Melawati.. Happy 2nd B'day to A'rish & Happy 8th B'day to Bilqish... Thanks 4 the goodies.. n the food was yummy... sodap sangat itu kuew tiaw goreng mak ko Qin..







Sunday, 29-Jun-2008 21:50 Email | Share | | Bookmark
Our weekend at Lumut | Tony Roma's again...

We stay at Swiss-Garden Golf Resort & Spa Damai Laut...
My adik2 also followed me coz dah lama pon dorang tak pi vacation...
Mama ada annual dinner plus mama dapat Anugerah Khidmat 5 years...
I happy working at my company..
Alhamdulillah, vitamin B yang company bagi pon sangat2 la memuaskan sampai tak hengat berbelanja..

Mama tak byk snap pics coz tak sempat... sampai pon dah petang, dgn rehearsal lagi..




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

From Lumut lagi mama dah ajak babah pi Pavilion... Craving for Tony Roma's la pulak... We all pi dinner skali kat situ...





Thursday, 26-Jun-2008 22:05 Email | Share | | Bookmark
Thank You to Aunty Ina (Ibu AZs)





Quote:
Tq Aunty Ina for the lovely LO.. mama suka sangat...


Monday, 23-Jun-2008 12:51 Email | Share | | Bookmark
Majlis Cukur Jambul Muhammad Afiq by Photog of the day

 
 
 
View all 80 photos...
Date : 24th May 2008
Venue : Taman Bukit Meringin, Kajang
Photographer : Ladyct

This are all the piccas yang mama baru dapat from our Photog that day... i luv it..


~ i luv this pix... ~


~ kak long diha ~


~ the gifts ~


~ me, hubby & kids ~


~ afiq ~


~ semasa majlis berlansung ~


~ my neighbour tgh gunting rambut afiq ~ ~ hubby & afiq ~


~ diha ~ ~ tgh dok menenangkan afiq yang menangis ~


~ my MIL tgh dok berbual dgn i ~ ~ my dad (atok kajang) ~


~ my mom (nenek kajang) ~


~ my MIL (nenek melaka) ~

more pics to upload actually, but mama dah malas la.. tak larat nak tunggu..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net