By: AjaK DiaNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Aug-2008 21:53 Email | Share | | Bookmark
Mommy's Day Out

Date : 15 August 2008
Time : 1.30pm - 5.30 pm
Venue : KLCC

This time just 4 of us je... Mama, Aunty Wan, Aunty Hana & Aunty Norul... Aunty Ros n Aunty Anne ade meeting...

We took our half day work utk berpoya2 kejap.. Xtvt wajib mestila makan kan... We tried middle east punya food plak kali ni... Kat Al-Marjan Restaurant... belasah makan tak hengat.. muak la coz food dia tak pedas...

Pix tak byk snap pon coz sebok makan jek.. Our next gather is on puasa... that will be the last gathering for Aunty Norul...








Saturday, 16-Aug-2008 04:01 Email | Share | | Bookmark
Afiq is 4 month already... :)

Alhamdulillah... Our Afiq dah pon 4 month today... Our anak bujang membesar n sehat nampaknya... Mama bersyukur sgt... Now sgt la aktif.. Tak dok diam.. Make sure kalau dukung, nak kene pegang kuat2... Afiq lasak sgt... Afiq dah pandai menyembur2... pakai bib pon dah tak gune.. coz basah ya amatss..

But still susah nak tido... Afiq akan ngamuk2 dl then baru tido.. Mama notice Afiq ni tak suka tido menelentang... Dia suka tido meniarap.. Jadi, adalah susah kalau mama nak pi jalan2 coz dlm stroller pon dia nak tido meniarap.. Camne tu ek?





~ plz ignore the stain kat bj Afiq tu... Ade ke atok pi suap Milo kat dia... ~


~ kak long Diha menangis coz berebut toys dengan adik... ~

Quote:
buat sesape yang tanye apa mama buat dengan afiq sampai nangis tu kan?
at 1st kak long nangis berebut toy... then afiq dengar kak long nangis, dia pon join nangis gak.. then mama saje usik lagi bagi afiq nangis..


Monday, 4-Aug-2008 20:52 Email | Share | | Bookmark
Our weekend at PD..

Date : 2 - 3 August 2008
Venue : Felda Residence, PD
Event : Hari Keluarga Bahagian Multimedia, DBP

Last weekend we were at PD.. Ofis babah ada buat Family Day... Ok la this place.. Akceli this resort is under Felda Plantation.. Ok la for budget holiday... Sgt sesuai kalau nak buat camping... Coz betul2 tepi laut... Beach quite nice jugak...

The objective pon untuk merapatkan lagi tali silaturrahim sesama family.. jadi tak perlu nak pi hotel besau2... coz we all tak dok dalam bilik sgt pon... Mostly lepak luar...










~ last pix ni khas utk hana... adakah ko nampak itu beg? nampak sipi2 saja... ~


Wednesday, 30-Jul-2008 21:16 Email | Share | | Bookmark
Madiha new hair style..

Venue : Cheeky Monkey Salon, GE Mall

Last weekend, tetiba balik je dari Tumbletots Diha remind babah yg dia nak potong rambut kat salon atas tu... So, babah bgtau la mama... Akceli mama dah lama janji nak bwk Diha potong rambut.. Everyweek kalau balik dari Tumbletots mesti singgah dulu salon ni tapi asyik full je.. So, tangguh je la niat tu dl...

This time mmg rezeki Diha dapat la potong rambut kat situ.. sedang elok la rambut depan n belakang mmg panjang n mengembang lak tu... Kalau b4 this trim sket2 je but this time kite bg ubah sket style.. Kemain perasan la member org dok puji dia chomey...

Mama bg chance buat wash, cut & blow skali... Rege dia dah sama mcm adult punya pakej la pulaks..






Quote:
Mama n babah very happy n sgt excited hari ni.. 8.30pm tadi, our Afiq dah rolled over.. dengan badan n punggung yg berat itu, Afiq telah berjaya...


Saturday, 26-Jul-2008 20:58 Email | Share | | Bookmark
Wahida & Amir wedding reception

 
 
 
View all 7 photos...
Date : 25th July 2008
Venue : Kg. Pengantin, Jalan Ampang, KL...

Wahida ni cousin mama... Anak arwah Mak Ngah & Pak Ngah (kakak my mum).. The 'Akad Nikah' is on the same day but 10am in the morning.. Akad nikah mama tak datang.. Alhamdulillah.. kedua-duanya dah selamat diijab kabulkan.. Tahniah.. Semoga bahagia n kekal hingga ke akhir hayat.. Insyaallah...


~ juz 4 of us je yg bergambar.. my family members yg lain dah balik... Diha pulak dah tido... ~


~ u all know her? my mum with her cousin.. Norazlina Redzuan... Her wedding oso very2 soon... ~









[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net