By: AjaK DiaNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Dec-2007 16:28 Email | Share | | Bookmark
Happy 3rd Birtdhay to Nur Madiha Binti Abdul Razak

 

~ LO by Zatul... TQVM ~

Hari ni.. Diha 3 tahun la...

Hepi besday 2 u... hepi besday 2 u... bepi besday 2 Diha.. hepi besday 2 u...

Love,
Mama & Babah


Wednesday, 5-Dec-2007 14:25 Email | Share | | Bookmark
Diha's birthday present

 
 
 
View all 5 photos...


Ni la present for Diha's b'day from mama & babah...
Saje we all beli awal coz diha's b'day is on weekdays...
Anak dara sorang ni kemain lagi masak-masak ala chef, siap ngan apron n cap bagai...
akceli, mama pon terase nak main sekali coz time mama dl, takde pon toy camni... bes woo...



~ Chef Diha ~


Monday, 3-Dec-2007 23:49 Email | Share | | Bookmark
Diha got mail...

 
 
Waaa bestnye Diha dapat b'day card from nenek, atok, pak ngah & tok cik jah... Card from UK... Cartoon fav. diha Thomas & Noddy...

B'day Diha is very soon.. 3 more days... Seronok ya amatss la Diha...





Wednesday, 21-Nov-2007 12:42 Email | Share | | Bookmark
Diha buat apa kat KLIA tu????

 
 
 
View all 4 photos...
Diha hantar Pak Ngah kat KLIA.. Pak Ngah nak balik UK balik... Lecturer n kengkawan dia menunggu kat sane... Almost 2 mth Pak Ngah holiday kat Malaysia...

Atok & Nenek (Kajang) + Tok Cik Jah pun join sama.. They all nak gi holiday kat UK & US.. Kalu sempat ke Europe... Jeles betul mama.. Nak ikut jugak...

Nasib Diha tak nangis.. Bila tanye Diha, "atok pi mana"? Diha jawap " atok naik etopen (Aeroplane)".. Relax je member.. mama yang poyo mengalir air mata..

Maka beramai-ramai la tok-tok, aunty, uncle n cousin Diha yang ada kat KLIA tu.. Yang nak pi trip 4 org, tapi yang hantar nak dkt 30 org...



~ 4 of them ~

~ diha's cousin~


Saturday, 17-Nov-2007 12:40 Email | Share | | Bookmark
Atok & Pak Uda B'day Celebration + Farewell Dinner for Pak Ngah

 
 
 
View all 12 photos...
Atok b'day is on 6 Nov n Pak Uda b'day pulak on 13 Nov...

Since holiday Pak Ngah kat M'sia ni pon tinggal 2 hari lagi coz pasni nak kene balik UK balik...

So, atok belanja dinner kat our feveret restaurant... Al-Rawsha Restaurant, Jalan Damai, Ampang.. Apa lagi, melantak la memasing.. kaum laki pulak ramai.. maka macam kebuluran memasing.. Gambar pon tak byk snap coz terlalu asyik menikmati makanan...



~ Pak Uda & Atok ~


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net