By: AjaK DiaNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Dec-2007 21:12 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year 2008

 

~ Layout from Zatul... TQ ~

Happy New Year 2008 from Diha, Babah & Mama


Monday, 24-Dec-2007 13:35 Email | Share | | Bookmark
D!h@ Birthday Celebration @ Raya Open House


~ birthday gurl ~


Date : 23 December 2007 (Sunday)
Birthday party @ Open house ni mama adakan utk closed friends & relatives sahaja. Thank you very much kepada semua yg datang memeriahkan party ni.. diha sangat suka sampaikan tgh malam mengigau.. Thanks for all the presents and money that u all gave to Diha..



~ sebelum majlis ~


~ Our happy family ~


~ semasa majlis ~


~ food's ~


~ kemuncak majlis ~


~ birthday gurl with her cakes ~


~ acara penutup ~


~ thank you for the money & presents ~


Thursday, 20-Dec-2007 15:25 Email | Share | | Bookmark
Happy 4th Anniversary to Us...

 
 
 
View all 5 photos...


Quote:
ni je pix kat Melaka, side babah diha... pix kat Kajang side mama, ntah kat mane la letak cd itu.. tak jupe carik... fuhhh.. sungguh berat itu sanggul lintang kalu u all nak tau..


Sunday, 16-Dec-2007 14:09 Email | Share | | Bookmark
Anas 3rd Birthday Party

 
 
 
View all 19 photos...
Tq aunty hana coz invited diha & family to Anas b'day party...


the food is yummy...





Quote:
Mama sangat berbangga coz aunty hana telah meng'order' patato salad kat mama.. sungguh terharu rase kerana diberi kepercayaan untuk prepare sebegitu banyak patato.. sudahnya mama sampai tak lalu makan coz tgk kentang banyak sangat..


Saturday, 8-Dec-2007 22:03 Email | Share | | Bookmark
Diha celebrate b'day wif babah & mama

 
 
 
View all 8 photos...



Malam birthday diha tu, babah ajak mama bwk diha dinner.. Saje la kan nak celebrate bertiga... babah bwk gi dinner kat Crowne Mutiara Hotel, KL...

Ok la.. food sedap n variety... mama sampai makan tak hengat.. sudahnye bersandar n tak larat nak jalan... balik rumah, bantai tido terus...

Tapi tgk diha happy, we all lagi la happy.. Hope Diha will be a good girl...





Quote:
Mama lak skang dah masuk 20 weeks.. perut dah semakin besar.. n mama dah mula pakai uniform... till now, mama still tak leh nak terima air masak @ air putih kosong... skang ni belasah air soya bean.. makan masih ok... belasah sume.. tapi pening n sakit kepala mama masih tak kurang... asik datang... doctor kate low blood..


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net