By: AjaK DiaNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Jan-2008 22:35 Email | Share | | Bookmark
Gathering & Birthday Party in one day

Gathering with Doctor to be (Zack)
Date : 27 January 2008
Venue : Ampang Saujana (Norul's Place)
Time : 11am - 3pm


Since Aunty Zack balik holiday for 1 month aje... so, we all decided to gather2 + makan2.. Coz dah lama tak jumpe... Actually this event set up by Aunty Hana but last minute Aunty Hana tak dapat join coz ade hal family la pulak... So, mama dedicate this entry to Aunty Hana...


~ sorry... gamba kureng memuaskan... ~

~ selamat melihat makanan2 itu hana... ~
_______________________________________________________________________________________

Dura Batrisya & Dura Rafhana Birthday Party
Venue : Kelab Darul Ehsan (KDE)
Time : 3pm - 6 pm

After we all gather2 kat Aunty Norul's Place then we proceed pulak ke KDE.. Aunty Yus invited us to birthday party anak-anak dara dia pulak... Dapat la mama jumpe kengkawan lama masa kat U dulu... b4 this asik jumpe di FP je.. TQ Aunty Yus...






Quote:
hana... quality gambar2 aku kali ni hampeh sekali... byk yg tak menjadi... ini je yg dapat aku bagi utk tatapan ko... nampak gayanye aku kena make sure by March ni kene ade camera baru la..


Thursday, 24-Jan-2008 15:15 Email | Share | | Bookmark
Problem with diaper free...

Adakah ini luahan perasaan? mcm ye mcm tak jugak... mama rasa mcm kelakar lak nak wat luahan ini... tapi saje2 la nak cite2...

Ni la dia.. mama kan rase jeles gak kat anak2 kengkawan mama yg sebaya diha tu dah diaper free.. tapi till now diha still dgn mami poko dia... kat umah, mama n babah train jgn pakai diaper except 4 tido masih lagi we all kurang percaya akan diha... (mane taknye, 3 kali bangun minum susu..penat woi... )

mase duduk dgn nenek 1 week kat kajang, elok pulak tak pakai diapers.. 2 kali je terkucil.. yg lelain tu ok.. tapi bile kat umah bb-sitter, bb-sitter tu bagi pkai diaper.. ade 1 girl lagi yg bb-sitter tu jaga age dia 4yrs++ still with diaper.. mcmane la anak we all ni nak nak diaper free sedangkan budak tu masih lagi ber'diaper'?

mama ade gak hint2 kat bb-sitter bgtau yg we all dah train diha tak pakai diaper.. so, we all mintak dia tlg2 skali takut kalau2 diha nak gi toilet.. tapi nak seribu daya.. taknak seribu dalih... then we all tanye, that 4yrs girl tu kenape masih dgn diapers? bb-sitter ckp mak that girl tak train coz still kecik lagi.. aiyoo... 4yrs kecik ke? tu yg bb-sitter tu pon m*l*s nak train diha... mcm ni la ayat dia lebey korang.." kecik lagi diha tu diana... baru 3 tahun.." masalah kecik or besar bukan la alasan.. yg penting ajar...

mama pon tak tau nak ckp ape... sampai bile nak camni ek?



~ sekadar gambar hiasan ~


Sunday, 13-Jan-2008 11:48 Email | Share | | Bookmark
Mommies Day Out - Mid Valley Megamall

Date : 11 January 2008
Venue : Chilli's, Mid Valley
Mak-mak : Hana, Norul, Wan, Ros, Anne & Mama la...

Dah lama we all mak-mak tak berjumpa-jumpa sambil membesarkan badan masing2...
So, this time mmg cantek sungguh day n time nye.. all mommies available utk lunch together..
Lunch at Chilli's Mid Valley.. Buat mcm restaurant sendiri... melepak tak hengat sampai 3 jam kat situ start dr Chilli' s tu penuh sampai la kosong.. Waiter kat situ asik pandang2 we all mcm tak puas hati.. Makan dari starter, main meal sampai la deserts.. nasib la memasing ade hal lain.. so, memasing kena balik by 4pm... kalau tak, mmg melepak lagi la sampai tak hengat laki n anak2 kat umah tu..






Tuesday, 8-Jan-2008 17:24 Email | Share | | Bookmark
Yea..Yea.. Atok, Nenek dah balik...

 
 
 
View all 11 photos...
This time Diha at KLIA... pi jemput atok n nenek balik vacation dr UK & US..
Amboi.. kemain suka la Diha tgk atok n nenek...
Hmmm.. dah tak sabar2 nak tunggu pwesent dari atok n nenek especially utk Diha..
Mama pon excited sebenarnye...



~ sabar menunggu... babah & diha's uncle... ~

Quote:
Mama now is 25 weeks.. Mama alhamdulillah sihat. Tapi kerap sakit kepala, pening kepala n pusing.. atau migrain.. this time mama kerap MC.. Dah scan dah pon.. I'allah bb boy.. i have 2 buy a new cloth for bb coz b4 this sume stock utk girl..


Monday, 7-Jan-2008 01:13 Email | Share | | Bookmark
Diha @ Office Babah Family Day...

 
 
 
View all 57 photos...
Last weekend we all kat Bagan Lalang, Sepang... Ofis babah buat Family Day.. We all stay at PNK Sepang Resort, Bagan Lalang.. ok la chalet la.. good for a budgetting holiday... chalet pon tepi beach... Chalet pon comfortable... yg paling best is the food lah.. the seafood Wallah...!!! sodap menjilat jari..

Ada 20 units chalet je... so, sume chalet tu department babah book... I think Bagan Lalang ni better dari PD la coz PD skang ni dah ramai sgt org.. Buat picnic pon seronok coz beach dia cantik n bersih...






[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net