By: AjaK DiaNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Mar-2008 11:51 Email | Share | | Bookmark
Makan-makan at Pavilion, KL

 
 
 
View all 9 photos...
Asyik2 entry makan2 je kan? gasak la u all asik menengok gamba food aje... mau ade gak yg terliuq tu..

Actually, mama ade check up last friday... since doctor ckp mama ade 5 weeks utk dipotong peruts ini.. Chances for c-sec is very high... babah pon coti.. we all mmg planning nak balik melaka coz babah kena ngundi kat sane.. so, lepas semayang jumaat tu, we all gi Pavilion sebab mama nak gi D**i Centre atas alasan nama mama nak di'blacklisted'kan atas alasan tak bayar bil yg dah 6 tahun mama tak pakai itu line.. Hangin satu badan la kan.. dekat surat yg agent dorang bg, mama kena byr rm200++.. tapi bila gi kat centre tu, kena byr rm100 je.. siot je.. tipu betul la D**i ni.. mama takkan pakai 01* lagi sampai bebile..

so, pas dah settle time utk mengisi perot yg lapo sesangat coz dari pagi tak jamah satu makanan pon.. melainkan air milo saja... mama ajak babah pi makan Tony Roma's.. sedap betul la.. disebabkan memasing kebulur, maka siap order starter n memasing punye main course.. sudahnye, mama punye tapau je half of it.. Babah order Lamb Grilled tu memang sedaps ya amat la.. juicy rasenye..

so, utk mama.. belasah makan je la.. sebab pasni.. pantang..pantang.. pantang..





Monday, 3-Mar-2008 14:58 Email | Share | | Bookmark
Makan-Makan at Bagan Lalang

 
 
 
View all 22 photos...
Date : 1 March 2008 (Saturday)
Venue : Restoren Senandung Malam, Bagan Lalang
Siapa datang : Mama & Family, Aunty Hana & Family, Aunty Wan & Family, Aunty Norul & Family, Aunty Rose & Family, Aunty Anne & Family

Thanks to the family yg join mama that night.. Disebabkan teringin mau makan seafood, mama telah membawa family2 ini ke Bagan Lalang... Actually, mama mcm tak puas je makan seafood tu coz terlalu ramai sgt umat manusia.. Weekend, dah tentu la ramai yg bwk family makan luar kan?
Takpe.. next time kite gi lagi ye kengkawan...



~ antara food yang we all order.., teringat kat pepahat itu... ~


~ all the daddies ~


~ all the mommies ~


Sunday, 24-Feb-2008 02:46 Email | Share | | Bookmark
Open Table at Kunang-Kunang Restaurant

Since dah lama sangat mama tak beramah mesra ngan bestfriends mama mase di secondary school dl, so mama ajak dorang sume pi dinner kat Kunang-Kunang... we all ni berkawan dah 15thn... masing2 mmg bz nak jupe.. 1st time jejak kaki kat situ.. the place ok la.. at 1st mama book tempat kat luar tapi byk lak nyamuk2 yg dtg mengigit mama.. so, mama move to dalam bilik.. so, kurang la sket nyamuk...

sini ade live band.. kalu utk pi kengkawan ok la.. but yg bwk anak kecik tu better amik dlm bilik coz nak ckp pon sampai kene jerit2.. then sian kat budak2 asik kena gigit nyamuk je.. elok jugak la we all dok dalam bilik tu, kalu tak harus la takleh beramah mesra...

the food sume ok n shedapp... Lamb Rack ala Kunang-Kunang babah kate mmg shedapp... lepas ni we all leh pi lagi..

Family yg join:
- Aunty Kart + Uncle Mize & Qiesya
- Aunty Eqin + Uncle Fariz & A'rish
- Aunty Zura + Unlce Aznur & Azwin






Friday, 15-Feb-2008 15:36 Email | Share | | Bookmark
Diha at Ampang Puteri Specialist Hospital

Last 3 days, Diha's uncle (Pak Uda) was admitted to Ampang Puteri (APSH) for bristlow (ntah betul ke tak sebutan ni...) operation.. Actually Pak Uda ni.. megikut sejarahnye pernah joining kat bahu dia tu dislocate (terkeluar dari asalan).. dah brape kali asik tertanggal.. Last 2 yrs buat operation kat KBMC, but that operation tu doc just letak some sort clip kat joining bahu dia so that tak tanggal.. that time doc just tebuk sket je.. buat last year, ntah camne tanggal balik... 2 kali lak tu.. tapi bile bwk gi hospital, joining tu dgn sendirinya masuk balik...

so, atuk n nenek decided to do something with the bahu.. so, kali ni pi lak jupe specialist at APSH b4 CNY hari tu.. so, doc nak buat operation balik.. but kali ni kate doc nak kene letak besi ke ape ntah kat dalam bahu dia.. so, kire mcm major operation gak la.. lengan tu nak kena potong.. so that joining dia leh melekat balik n tak tanggal.. ngeri betul mama dengar.. ngilu lak rasenye... hope that Pak Uda akan cepat baik n tak la tanggal lagi ye...




Friday, 1-Feb-2008 23:25 Email | Share | | Bookmark
Dinner @ William, PJ

Mama kan, asik la baca blog org pasal warung William kat PJ ni... babah pon asik sebut benda yg sama.. Pastu yg terbaru ni, mama ade terbaca FP seseorang ni.. the problemnye siap tunjuk gamba food sekali.. mama ni bukan boleh, sejak pegnen ni nampak je food yang enak2.. mesti kena try punye...

Since we all ni pekerja kat Wilayah, so dapat la coti today... mama beria-ria la ajak babah gi William.. We all redah je area PJ tu coz bukan arif sgt area tu kan? Semalam dah tanya direction kat ofis mate mama.. so, mama mcm confident la tau... At last, sampai gak tempat yg dituju... betul la kata2 mereka.. perghh.!! its just a warung biasa tetapi yg penuh dgn meja2 n also meja2 itu penuh dgn pelanggan2nye.. kalu yg 1st time pegi mcm we all ni jenuh la 3, 4 kali pusing2 nak bagi confirm..

Org kate, famous drinks kat sane is ribena longan giant size.. 3, 4 kali mama pusing mmg confirm mata mama nampak ribena longan itu disetiap meja... we all ni ala2 tamak haloba la pulak.. n tak sangka food dia big portion.. order la sorang satu... seafood olio pasta utk babah n mama lak premium (ade lamb, chicken, sausage, beef, whip patato, paperoni, pastrami n mcm2 lagi lah...) n ribena longan giant size... sudahnye tak abis... price dia, mama rasa worth it la dgn portion yg dia bg...

mama tgk customer2 lain yg order lain2 food, mmg selambak la... sesuai pi beramai2 la dari pi anak beranak mcm kami yg bertiga ni..





Quote:
quality pix tak baguih sgt... coz mama guna cameraphone...


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net