By: AjaK DiaNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Sep-2008 11:41 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday to me

waaa... sudah tua nampaknye... udah masuk 30 this year... no more 20-an lagi..

Ada 2 kali celebration kali ni.. ala2 grand la kununnye coz sampai 2 kali makan kan? maklumla dah masuk angka 3 ni.. kena la ingat2 sket pasni..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My advance b'day celebration
Date : 20th Sept 2008
Venue : Chilli's KLCC

Celebration wit my family member except my father.. dia tak suka berbuka kat luar ni.. lagi2 la kat shopping complex ni.. wajib la every year dia berbuka kat masjid wit his fren...


~ b'day gurl ~ & ~ wit my present from all my bro n coming SIL ~


~ disuruh bukak present itu takut bj tak muat katenye.. ~


~ my 3rd bro (apiz) with my hubby ~ & ~ me with my youngest bro (gg) ~


~ my 2nd bro (ismail) with his fiancee (sarah) ~ & ~ diha, sarah & my mum ~

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

B'day dinner with hubby n kids
Date : 21st Sept 2008
Venue : Crowne Mutiara Hotel, KL

Thanks sayang 4 the dinner.. sungguh kenyang sangat itu malam..









banyak lagi pics kat sini ..


Tuesday, 16-Sep-2008 21:26 Email | Share | | Bookmark
Afiq is 5 month today..

Happy 5 month Afiq..!! Mama, babah & Kak Long happy sgt tgk Afiq actif sgt2.. tak dok diam... Last 2 week mase pi Paed, weight dia 7.29kg.. skang makin berats kot..

- Mama sgt sonok coz Afiq dah boleh tido menelentang dlm stroller.. senang nak bwk pi jalan2.. Kalau tak asik nak kene meniarap bile tido.. haru la.. takkan dlm stroller pon nak meniarap?

- Skang ni dok tak diam.. tergedik2 je (bahasa mama.. ) nak snap pixs pon susah..

- Rolled over depan belakang Afiq dah expert..











Monday, 15-Sep-2008 10:17 Email | Share | | Bookmark
Buka Puasa lagi..

Date : 14 Sept 2008
Venue : The Manhattan Fish Market, Ampang Park

Bile bulan2 puasa ni, tekak ni mcm2 nak makan... Mama ajak babah pi Ampang Park.. Lama sungguh tak gi sini.. Seingat mama, ni la shopping complex dizaman mama kecik2 dl yg paling gah skali.... Alhamdulillah, both of our kids dalam keadaan yang sgt behave dikala mak paknye sedang berbuka..


~ Ramadhan Special ~


~ Our Manhattan Family Set ~


~ 4 of us.. Tgk la pipi belah kanan ku itu.. jerawat!!!! tension sungguh... ~


~ budak suka gigit tali puting.. ~


~ susah betul nak suh Diha pandang camera.. ~


Wednesday, 10-Sep-2008 11:44 Email | Share | | Bookmark
4 of us ' buka puasa' at Chilli's

Date : 7th Sept 2008
Venue : KLCC

Mama ada request something kat babah, tapi babah bertegas tak bagi.. Mama ala2 merajuk la kejap.. Nak pujuk la ni gamaknye.. ajak la pi buka puasa kat Chilli's...

Alhamdulillah Afiq tak buat perangai time buka puasa.. behave sgt2 dlm car seat tu.. Sebok dgn toys dia.. So, senang la mama, babah n kak long makan..

TQ babah...







Tuesday, 9-Sep-2008 21:53 Email | Share | | Bookmark
Celebrated Papa @ Atok 30th services at Exxon Mobil - backdated

 
 
 
View all 4 photos...
Date : 21st August 2008
Venue : Restoran Berputar, Menara KL
Time : 12pm - 2.30pm

Papa @ Atok company organized a lunch to celebrated his 30th services at Exxon Mobil.. Congratulation.. !! Hui.. lama atok keje.. same with mama's age..









more pics @ here..


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net