By: AjaK DiaNa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Dec-2008 15:23 Email | Share | | Bookmark
My Blog

Just to inform u alls.. mama dah beralih arah ke donia blogging pulak...
boleh gi sini http://dianaajaq.blogspot.com


Sunday, 19-Oct-2008 12:18 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Afiq is 6 month..

 
 
 
View all 6 photos...
Alhamdulillah.. Afiq dah 6 month pd 16 Oct lepas...

- Still rolled front n back gitu la..
- Baru nak angkat2 punggung.. sometimes
- dah tumbuh 2 batang gigi kat bawah.. so skang ni Afiq demam coz tumbuh gigi.. merengek tak sudah..
- dah pandai menangis kalau tinggalkan dia sorang2..
- bile kire berdirikan Afiq, asyik nak jump aje..





Thursday, 9-Oct-2008 14:01 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidilfitri 2008

This year we all raya kat Melaka.. rumah my PIL kat Cheng.. (Sape org Melaka, they should know Cheng tu katne.. )

2nd raya, we all dah balik KL.. on the way back 2 KL, we all singgah Kuala Pilah.. rumah my x-maid yg hampir 20 yrs jaga we all adik beradik...

3rd raya dok umah.. prepare for the Open House Raya kt umah my Parents kat Kajang on the 4th raya..

4th raya, start from after Subuh, my father panggil kengkawan masjid dia utk breakfast.. then kul 12 start utk my father office mate and all my aunty, uncle n cousins... then after Maghrib, kengkawan adikku pulak serbu dlm 30 org.. siap melepak n tido kat my parents house lagi coz ade football match mlm tu.. Kire we all adik beradik tak sempat berehat la.. asyik basuh pinggan tak berenti.. sampai kecut2 jari ni..

5th raya, pagi2 my father's cousin dah menyerbu.. pastu my cousin plak... then my father cepat2 ajak keluar pi beraya.. since we all tak sempat keluar beraya kan, asyik org datang je..

Then we all check in kat Holiday Inn Glenmarie, Subang for 3 days 2 nite.. utk rest n relax kepala hotak yg stress bagai ni..


~ my hubby family members.. kak long n family takde dalam pix ni coz beraya rumah PIL dia kat Semenyih.. n also Afiq tgh tido time ni.. ~


~ my family with my PIL ~


~ my family with Afiq yg tak dok diam.. rimas dgn kopiah atas kepala tu... ~


~ hubby with his anak bujang ~

Byk lagi gamba raya u all boleh tgk kat sini...


Sunday, 5-Oct-2008 15:44 Email | Share | | Bookmark
Buka Puasa @ Gathering

 
 
 
Date : 27 Sept 2008
Venue : Hartz Chicken Buffet, Berjaya Time Square
The Family's : Me & Family, Eqin & Family, Zura & Family n Kart & Family

Lama dah tak gather2 kengkawan sekolah mama ni.. dorang ni ala2 bz la memasing.. susah betul nak pi makan2.. Kira mcm xtvt wajib every puasa.. berbuka bersama2.. since teenagers lagi kami mesti buka same2.. sampai la dah ada anak pinak ni..

Cadang punye cadang, tetiba tercadang pulak Hartz Chicken ni.. Sekali Eqin aka mak buyung ni dah teringin la pulaks.. Kami turutkan jugak.. gagah beratur dari pukul 5.15 tau..

Hartz Chicken ni mengimbau kenangan time skolah dl.. dolu2 rajin makan kat sini.. now, food dia still the same la

Ada lagi pixs kat sini..







Sunday, 28-Sep-2008 01:05 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidil Fitri

 


Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri to all our FP friends out there.. Ampun maaf dipinta sekiranya ada silap & salah sepanjang pengenalan through cyber ni.. Halalkan segala yang termakan & terminum selama ini... Hati-hati semasa memandu & semoga selamat sampai ke tempat yang dituju.

We will going back to Melaka (hubby side) Tuesday petang after ofis n will be back tu KL (Kajang, my side) on 2nd hari raya..

From:
Ajaq, Diana, Diha & Afiq


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net